Hypotheken - Kredieten -Verzekeringen - Beleggingen - Sparen - Financiële planning  - Arbeidsongeschiktheid

Tel:  0621  294397 -  mail: advies@gelens.nl -  Egelantierlaan 15,  2015 KJ   Haarlem

K.v.K. 34162730 - AFM 12002198

Naam:

CrystalWebdesign © 2024             

Gelens adviesgroep Hypotheek advies Kredieten Oudedag voorziening AOV & WW dekking Verzekeringen Sparen / Beleggen Overwaarde Contact Links / Formulieren

Arbeidongeschiktheid  & werkloosheid verzekering


U overkomt het nooit, maar de kans dat u arbeidsongeschikt of werkloos wordt is groter dan u denkt. Met gezondheid valt niet te spotten. Bij arbeidsongeschiktheid voor een langere termijn wordt u geconfronteerd met een inkomsten terugval. Als werknemer valt dit het eerste jaar nog wel mee. Vaak vult uw werkgever als dan niet vanuit de C.A.O. nog aan, maar asl het langer duurt dan is de W.A.O. en een inkomsten terugval naar de helft (of nog minder……) van het huidige inkomen niet ondenkbaar.

De vaste lasten en het levensonderhoud gaan gewoon door, dus een reden om hier goed over na te denken. Ook hier is een persoonlijk gesprek waar alle in en outs aan de orde komen noodzakelijk.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering geeft een periodieke uitkering bij arbeidsongeschiktheid als gevolg van ongeval of ziekte tot maximaal 65 jaar. Bij werkloosheid betreft het hier om een tijdelijke aanvulling op de W.W. werkeloosheidsuitkering.


Meer weten over welke verzekeringsvormen bij u passen?

Onze adviezen zijn vrijblijvend.


Verzekering algemeen