Hypotheken - Kredieten -Verzekeringen - Beleggingen - Sparen - Financiële planning  - Arbeidsongeschiktheid

Tel:  0621  294397 -  mail: advies@gelens.nl -  Egelantierlaan 15,  2015 KJ   Haarlem

K.v.K. 34162730 - AFM 12002198

Naam:

CrystalWebdesign © 2024             

Gelens adviesgroep Hypotheek advies Kredieten Oudedag voorziening AOV & WW dekking Verzekeringen Sparen / Beleggen Overwaarde Contact Links / Formulieren

Beleggersrekening


Zeker als de rente laag staat kan het slim zijn om alternatieven te zoeken om meer rendement uit het eigen geld te halen. Bij een beleggersrekening moet u niet denken aan de hectische toestanden op de beurs. Door de verschillende banken, verzekeraars en vermogensbeheerders zijn er verschillende beleggersfondsen ontwikkeld, dit om allemaal risico’s te verspreiden. Zo ontstaat er vaak een mix van aandelen, obligaties, vastgoed en vast rentende waarden.  Om de risico’s te nog verder te spreiden koken er steeds meer beleggingsfondsen, welke een mix vormen uit bestaande beleggingsfondsen. Alles om een zo goed mogelijke spreiding van het risico te verkrijgen.

Bij een beleggersrekening wordt het geld dus belegd in verschillende fondsen, afhankelijk van uw keuze, welke o.a. kunnen worden samengesteld door een verplicht risicoprofiel in te vullen. Belangrijk blijft hierbij de termijn waarin u wilt beleggen. Hoe langer u het geld laat staan op de beleggersrekening, des te meer kans op een hoger rendement. Op deze wijze behoudt u zo de volledige controle over uw geld.

Heeft u geld nodig, voor welk doeleinde dan ook, dan maakt u het geld gewoon over naar uw betaalrekening. Net als bij een spaarrekening kunt u ook maandelijks automatisch geld laten overboeken naar de beleggersrekening.

Spaarrekening      Beleggersrekening      Banksparen     Internetspren