Hypotheken - Kredieten -Verzekeringen - Beleggingen - Sparen - Financiële planning  - Arbeidsongeschiktheid

Tel:  0621  294397 -  mail: advies@gelens.nl -  Egelantierlaan 15,  2015 KJ   Haarlem

K.v.K. 34162730 - AFM 12002198

CrystalWebdesign © 2024             

Gelens adviesgroep Hypotheek advies Kredieten Oudedag voorziening AOV & WW dekking Verzekeringen Sparen / Beleggen Overwaarde Contact Links / Formulieren

Verzekeringen algemeen:

Er zijn vele onvoorziene gebeurtenissen in een mensenleven denkbaar die uiteindelijk hoge kosten met zich kunnen meebrengen. Een goede verzekering is daar bij onmisbaar, want wat moeten wij als consument als de vaak hoog oplopende kosten van deze onvoorziene gebeurtenissen op ons afkomen. Want stelt u zich eens voor dat er door een gebeurtenis schade verhaalt moet gaan worden bij een tegen partij., Dit gaat niet altiid zonder problemen. Het kiezen van een  juiste verzekering is dus een ingewikkelde zaak, temeer daar een ieder zijn persoonlijke voorkeuren heeft.

Gelens Adviesgroep houdt zich dagelijks met dekkingen van uiteen lopende risico’s. Wij zorgen dus voor een op uw maat gesneden verzekering. Hierbij een kort overzicht van veel komende verzekeringscategorieën:

Het gezin:   Het gezin is wel uw kostbaarste bezit en daarom misschien wel het eerste waaraan u moet denken dit goed te verzekeren. Bijvoorbeeld tegen ongevallen, aansprakelijkheid of hieruit voortvloeiende rechtszaken. Wat gebeurd er als u arbeidsongeschikt wort of erger u komt te overlijden.

Het eigen huis: Uw eigen huis is geld waard. Vaak veel meer dan u zelf vermoed. Daarom is het met regelmaat verstandig om de stand van zaken in en om uw huis in ogenschouw te nemen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor het huis, maar ook in het huis. Wat dacht u van kostbaarheden, verzamelingen en stereo-, video en computerapparatuur. Dit alles kan vaak een forse waarde vertegenwoordigen, welke niet meer volledig op de inboedelverzekering is gedekt.

Vrije tijd:  U rekent erop hier veel van te mogen genieten. Vakantie, hobby’s uw 2e woning, ook hier heeft u een goede verzekering voor nodig. Een goede doorlopende reisverzekering mag tegenwoordig in een verzekeringspakket niet ontbreken.  

Risico bij overlijden:  Niet de eerste gedachte, maar toch het overkomt ons uiteindelijk allemaal. Belangrijk genoeg om goed stil te staan. Welke lasten blijven er voor de achterblijvers over en welke lasten kunnen zij wel of niet dragen. Wat is praktischer , een uitkering ineens of tot een bepaalt moment een maandelijkse aanvullende uitkering. Een persoonlijke  zaak welke alleen goed kan worden behandeld in een persoonlijk gesprek waar alle in en outs aan de orde komen.